Baloise Insurance

De overname en uitvoering van diverse administratieve processen voor Baloise Insurance. 

Administratieve processen
meer

De overname en uitvoering van diverse administratieve processen 

Verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance ontstond in 2013 uit de fusie van Mercator, Avéro en Nateus en maakt onderdeel uit van de Zwitserse Baloise Group. Het is een bedrijf in volle expansie, met een rijk verleden. Baloise Insurance behoort tot de top in de segmenten Niet-Leven, Maritieme en Transportverzekeringen. De naam Baloise Insurance is dan wel nieuw in België maar is gezien zijn achtergrond en afkomst bijzonder bedreven.

De uitdaging

Baloise Insurance is een bedrijf in volle expansie. Baloise Insurance heeft er voor gekozen om bepaalde administratieve taken in de back office processen (deels) extern te laten uitvoeren. Service Point bleek daarbij de ideale partner te zijn.

De oplossing

Gespecialiseerd in de overname en uitvoering van administratieve processen, richtte Service Point voor Baloise Insurance een dedicated team met medewerkers in. Het is een vast en multidisciplinair team van mensen die diverse aan hen toegekende documentstromen rechtstreeks in de systemen van Baloise Insurance verwerken en dit volgens de strikte instructies opgelegd door Baloise Insurance.

Het team bij Service Point is schaalbaar. In functie van de dagelijkse instroom van documenttypes wordt er geschoven met de inzet van de mensen. Op die manier zorgen we voor continuïteit in de verwerking waarbij de kwaliteit nooit uit het oog verloren wordt.

Het resultaat

Het resultaat voor Baloise Insurance is een zorgvuldige verwerking van diverse adminstratieve taken door hun betrouwbare partner Service Point. 

Gabriela Schellekens - Directeur Administratieve & Technische Ondersteuning bij Baloise Insurance Belgium: “Service Point  beschikt over een team loyale, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers bij wie we in volle vertrouwen de administratieve verwerking van documentstromen kunnen neerleggen. De samenstelling van het team is afgestemd op onze noden en dat zowel naar capaciteit (volume en verwerkingstijd) als geleverde kwaliteit. Onze samenwerking is gestart begin 2012 en het aantal documentstromen waarvoor we de verwerking ondertussen aan Service Point hebben toevertrouwd, kent een gestage groei. Service Point staat voor ons dan ook synoniem voor een betrouwbare partner.

Meer weten over onze oplossingen? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. 

Baloise