Over Paragon Group

Paragon Group is een internationale full-service organisatie met een aanwezigheid in 20 landen, een nog steeds groeiende omzet van meer dan € 838 miljoen en klanten in meer dan 75 landen. 

Paragon Group
meer

Paragon Group opereert in drie divisies

Paragon Group is een internationale full-service organisatie met een geschiedenis van meer dan 120 jaar. Wij hebben meer dan 8.500 medewerkers, een nog steeds groeiende omzet van inmiddels meer dan € 838 miljoen, zijn aanwezig in 20 landen en bedienen wereldwijd klanten in meer dan 75 landen.

Paragon Group opereert in drie divisies:

Paragon Customer Communications is het grootste onderdeel van Paragon Group en levert complete communicatieoplossingen, met als doel om bedrijven te helpen met het verbeteren van de interactie met hun klanten. Service Point maakt onderdeel uit van de Paragon Customer Communications (PCC) divisie van Paragon Group.

Paragon ID is een specialist in RFID-oplossingen voor alle sectoren, van openbaar vervoer kaartjes tot merkbescherming voor luxegoederen.

Paragon Graphic Services opereert in kleine tot middelgrote digitale printfaciliteiten die ontwerp- en printdiensten aanbieden aan bedrijven en consumenten.

Meer informatie over Paragon Group vind u op www.paragon-europe.com