Over Service Point

Wij helpen bedrijven met het verbeteren van de interactie met hun klanten. 

Over Service Point
meer

"Wij helpen bedrijven met het verbeteren van de interactie met hun klanten."

Wij bieden een end-to-end communicatieoplossing, met als doel om onze klanten te helpen met het verbeteren van de interactie met hun klanten. Door een combinatie van onze hybride oplossingen en technologische innovatie wordt de responstijd naar klanten verkort en de klantbeleving verbeterd.

Onze oplossingen ondersteunen elke fase van het communicatieproces met uw klant. Of het nu gaat om de automatisch verwerking van inkomende klantcorrespondentie en -aanvragen, het onttrekken van informatie van webpagina’s of het ontwikkelen van een webapplicatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze oplossingen zijn wij actief in alle grote branches en hebben wij een breed portfolio van toonaangevende klanten.

Service Point maakt onderdeel uit van de Paragon Customer Communications (PCC) divisie van Paragon Group. PCC heeft een sterke aanwezigheid in o.a. België, Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Oost-Europa. Onze klanten halen hun voordeel uit deze internationale aanwezigheid door de gedeelde kennis, expertise en technologische innovaties die daaruit voortkomen. Tegelijkertijd hebben wij een lokale benadering, zo wordt onze dienstverlening aangepast op behoeftes van iedere individuele klant en zorgt onze lokale aanwezigheid voor korte communicatielijnen. Ons Belgische hoofdkantoor bevindt zich in Heusden-Zolder. 

 

Veilig

Informatiebeveiliging

Om onze prestaties te waarborgen zijn wij ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu) gecertificeerd. Daarnaast werken wij al volgens ISO27001 (informatiebeveiliging) en zullen wij dit jaar ook gaan voor deze accreditatie.
Digitale Transformatie

Innovatie

Wij werken efficiënt en duurzaam onder het motto: ‘Digitaal wat kan, fysiek wat moet. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovaties op het gebied van digitaal werken en bieden diverse oplossingen aan onze klanten. 

IT

Expert in IT

Al meer dan 40 jaar is Service Point Belgium een expert in IT services & applicaties. Diverse succesvolle projecten werden geïmplementeerd bij klanten. Onze kracht is het combineren van IT en Operationele services als een volledige oplossing, met als resultaat een efficiëntere en productievere werkomgeving.

Expert
Wilt u ontdekken hoe onze communicatie-experts uw manier van communiceren met uw klanten kunnen veranderen?