Retour verwerking

Iedere organisatie heeft te maken met postretours. Het verwerken van retourpost is van essentieel belang voor een correcte database. Wij ondersteunen u hierbij met onze oplossing retourverwerking.

Retourenverwerking
meer

Vertical Tabs

Retourverwerking

Iedere organisatie heeft te maken met postretours. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de geadresseerde verhuisd of overleden is of dat er verkeerde adresgegevens bekend zijn. Het verwerken van retourpost is van essentieel belang voor een correcte database. Wij bieden hiervoor de oplossing retourverwerking.

Wat is retourverwerking?

Retour gezonden poststukken worden centraal verzameld en verwerkt. Hierbij leggen wij de voor u relevante kenmerken vast, zoals de NAW-gegevens of een specifiek klantnummer, aangevuld met de reden van retour. Vervolgens ontvangt u een databestand van ons waarin alle verwerkte retours vermeld staan.

Indien wij ook mogen instaan voor het printen en verzenden van uw uitgaande poststukken, dan voorzien wij elk van een codering, waardoor we de retourverwerking nog efficiënter kunnen doen. In dat geval kunnen wij immers van elke retour automatisch informatie inlezen middels het scannen van de coderingen, waarna nog enkel de reden van retour toegevoegd moet worden.

Voordelen van retourverwerking

Retourverwerking brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Het verbeteren van uw bereik
  • Geen herhalingsfouten
  • Tijdsbesparing
  • Besparen op print- en portokosten
  • Uw database up-to-date

 

Wilt u meer weten over onze oplossing retourverwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Retourenverwerking